Moederdag vond vroeger ik niet zo’n dingetje*

geplaatst in: feest, gastblog | 0

moederdag, zelf knutselen, moederdag kado Vroeger vond ik Moederdag niet zo’n dingetje. Natuurlijk maakte ik vroeger op de basisschool altijd wel iets voor mij moeder. Maar dat is ook zo iets standaards wat gedaan wordt. Maar hoe ouder je wordt hoe meer dat toch verdwijnt. Al heb ik af en toe nog wel eens een cadeautje gegeven en gezellig langs gegaan op de dag zelf. Nu wil het ook dat mijn moeder liever heeft dat ik op een andere dag kom met een cadeautje dan precies op de dag zelf. Want dat vond ze toen altijd maar een beetje stom. Waardoor dat steeds meer verwaterd is.

Ik roep zelf ook altijd dat ik niet zo van die soort dagen ben

En eerlijk is eerlijk. Ik roep zelf ook altijd dat ik niet zo van die soort dagen ben. Tot de dag zelf, dan opeens wel! Helemaal toen ik vorig jaar voor het eerst zelf Moederdag vierde als moeder zijnde. Als zo’n dag opeens komt dan is het toch wel een stuk specialer. Want je bent nu zelf moeder en viert het dus nu opeens zelf. En heel eerlijk had ik stiekem wel gehoopt dat mijn man wat zou regelen wat mijn zoontje dan zou kunnen geven. Maar kreeg ik wat? Nee helaas niet. En dat vond ik stiekem best wel erg eigenlijk. Ik had toch eigenlijk wel wat verwacht, helemaal zo’n eerste keer.moederdag
Heel toevallig kwam het zo dat mijn moeder zelf op die dag naar ons toe kwam. (wij wonen namelijk aan de andere kant van het land) Dus dat kwam meteen mooi uit! Want toen ik dit wist heb ik bijna meteen geprobeerd om samen met mijn zoontje een soort tekening te maken. Hij was toen nog wat jong dus dat lukte niet helemaal. Maar uiteindelijk is het toch gelukt en kochten we er nog een klein potje met bloemzaden bij, wat mijn zoontje dan aan zijn oma kon geven namens ons. En eigenlijk vond ik dat wel erg leuk om te doen! Want ook mijn moeder is voor het eerst oma dus dan hoort dat er ook weer een beetje bij vind ik.tekening moederdag

Ik hoop weer op een Moederdag cadeautje

En vandaag? Vandaag hoop ik gewoon weer op een Moederdag cadeautje die mijn man geregeld heeft. En anders? Dan wacht ik wel toen mijn zoon zelf thuis komt met een knutselwerkje van school. Waar ik heel stiekem nu al naar uit kijk!
Fijne Moederdag !

 

Hoi!

Ik ben Laura! Ik ben getrouwd met Dennis en samen zijn wij mama en papa van Flynn (1,5 jaar). En niet te vergeten onze katten kind Stark. In het dagelijkse leven ben ik thuisblijf mama en werk ik op de moment dat het kan aan mijn eigen blog Voorlees Mama. Waar ik schrijf over prentenboeken en allerlei andere prentenboek gerelateerde dingen.

Dit schreef Laura eerder over Giraf en de krookeritis  www.voorleesmama.nl

RelatedPost

Laat een reactie achter