Nederland vakantieland*

geplaatst in: gastblog, puur natuur | 0

Hoera! Het is zomer!

Tijd voor zon zee en strand.. En natuurlijk heerlijk op vakantie gaan! Want dat doe je nou eenmaal in de zomer. De ene gaat lekker vliegen, de ander misschien naar onze buurtjes in België of Duitsland.

Vakantieplannen met een kleine man

En wij? Wij blijven dit jaar lekker in Nederland. Helemaal niet erg, want heel stiekem zie ik het ook niet zitten om eventueel te gaan vliegen met Flynn. Helemaal niet omdat hij zo’n bewegend mannetje is en altijd wel bezig is. Want hoe zou zo iets moeten in een vliegtuig? Thuis blijft hij amper al vijf minuten stil zitten. Laat staan als je een paar uur naar je bestemming moet vliegen…

Naar de zuiderburen

Wij blijven dit jaar dus lekker in Nederland, veilig en met beide benen op de grond. In eerste instantie zouden we een weekje naar Schiermonnikoog gaan. Het eiland waar Dennis vroeger elke zomer kwam in de vakantie. Iets wat wij eigenlijk ook voor Flynn willen. Elke zomer of in ieder geval elk jaar naar Schier toe.
Alleen gaat dit vanwege wat omstandigheden niet door helaas. We baalden al ontzettend dat we niet op vakantie konden gaan tot dat we wel een heel leuk aanbod kregen! Een aanbod dat we niet konden afslaan. We gaan niet naar Schier, maar naar de andere kant van het land: Noord-Brabant! Waar we heerlijk twee weken naar een camping gaan. Even helemaal weg met zijn drieën, helemaal alleen en niemand om ons heen (afgezien van alle anderen op de camping natuurlijk.)

Niks moet, alles mag

En eerlijk? Ik zie dat ontzettend zitten! Even helemaal weg van de dagelijkse sleur en genieten met zijn drieën. De “niks moet maar alles mag” mentaliteit!
Een camping dus. Gelukkig niet in een tent (al was dat best wel leuk geweest denk ik). Maar gewoon lekker ‘veilig’ in een stacaravan. Lekker alles bij de hand en ook Flynn kan gewoon rustig in een bedje slapen. Want ik had niet geweten hoe dat zou moeten als we in een tent zouden slapen… Die zijn nou niet echt gebouwd op kinderen. Al hoewel, als je een grote tent hebt kan je hier natuurlijk wel weer een bedje en alles in kwijt. Al lijkt mij dat toch niet echt handig... Want wat als het nou regent? Dan kan je ook niet echt rustig binnen in de tent zitten als je kindje al ligt te slapen…

Een dagje op vakantie

En Schier? Dat komt zeker ook nog wel een keertje dit jaar. We gaan gewoon kijken of we er misschien een weekendje heen kunnen ergens aan het einde van het jaar. En anders gaan we gewoon voor een dagje! Ook leuk!

Hoi!

Ik ben Laura! Ik ben getrouwd met Dennis en samen zijn wij mama en papa van Flynn (1,5 jaar). En niet te vergeten onze katten kind Stark. In het dagelijkse leven ben ik thuisblijf mama en werk ik op de moment dat het kan aan mijn eigen blog Voorlees Mama. Waar ik schrijf over prentenboeken en allerlei andere prentenboek gerelateerde dingen.

Dit schreef Laura eerder over Giraf en de krookeritis  www.voorleesmama.nl

RelatedPost

Laat een reactie achter